Sollys

Kan I tage et par timer fri onsdag eller torsdag, så gør det. Det gode vejr lakker mod enden. Forbered jer hjemmefra. Pak nogle gode sko og noget dejligt frugt. Nu behøver I ikke tage hjem først, I kan fortsætte lige ud i solen. Lyset gør os glade, styrker vores immunforsvar og får os til at sove bedre om natten. Med andre ord, vi bliver mere hele som mennesker og bedre medarbejdere.

I går så jeg viber ude i Jægersborgs Dyrehave, jeg talte 10. De er i fuld gang med deres akrobatiske leg. Lærken var der også. Den sang højt oppe over Eremitage Sletten, og jeg fik et glimt af den. Jeg hørte ravnen i skoven nede ved golfklubben, men i dag –

I dag så jeg selveste isfuglen nede ved Rådvad, og jeg fik selskab af to vandstære. Jeg talte 4-5 flagspætter der sloges om et redehul, der er magisk derude lige nu –

This slideshow requires JavaScript.

Mangler I kortmateriale, så kig her på Naturstyrelsens hjemmeside. I kan klikke jer frem til det område, I befinder jer i, og finde forslag. Nu kan I tage et print af folder samt kort.

Rigtig god tur!

12 thoughts on “Sollys

  • Querida Bárbara. Muchas gracias por sus lindos comentarios y alentadores. Espero que sus flores están en flor y te hace feliz cada vez que los vea 🙂
   Un gran abrazo 🙂
   Hanna

 1. Rigtig flotte billeder – jeg er på besøg på Samsø og nød her klokken 6 morgensolens transformation af nabogårdene mod vest og især deres vinduer – det lignede ildplader – skønt syn og en god start på dagen… 🙂

  • Uhhhh! Du er heldig med den lokation, Drake. Få det bedste ud af det, du er ihvertfald startet tidligt 🙂
   Mange gode hilsner til dig,
   Hanna

 2. Spring is certainly in the air, Hanna. Wonderful pictures. And I see your friendly dipper has made another appearance.
  Cheers, Alen

  • Yes, it’s almost summer, Alen 🙂
   His Highness, THE Dipper had invited me to a private audience for fifteen minutes. Unfortunately there was no interpreter present, but I could hear on the song and see at the gesture that I was welcome. As we approached the end, we were disturbed by a blue flash. Bugger! It is the speed bully, Kingfisher. I could tell by His Highness’s expression, that he was extremely annoyed.
   You lose some of the dignity when a speeding bully exceeds one’s privacy. He came, however, with a quick nod before he resumed his lunch.
   Yours truly, 🙂
   Hanna

Comments are closed.