Det Spæde Forår

I slutningen af april var jeg på tur ned gennem Det Danske Schweiz, forbi Stampen og Rådvad for at afslutte turen på Strandvejen.

Der er en anden aktivitet i weekenden. Det sidste nye er SUP, stand up paddle, men først får I nogle billeder fra det spæde lyse forår.

DSC06472

DSC06477

DSC06484

DSC06544

DSC06489

DSC06528

DSC06556

Det blev ikke til meget stand up paddle, for svanefar var ikke i humør til at få gæster ❤ Svanen kunne let vælte gæsterne i vandet.

18 thoughts on “Det Spæde Forår

  • Andrea, it is a joy to receive that kind of encouragement. Then I have succeeded with my pictures. Thank you so much ❤
   Best wishes to you and your co-worker 🙂
   Hanna

  • Fem dage og alt er forvandlet 🙂 – og bogstavelig talt. Rummene i skoven, skovstierne og dybden i udsigten ændrer karakter. Som du udtrykker det, Bente, det spæde forår er det aller smukkeste.
   Jeg har aldrig oplevet foråret i Norge, men jeg gætter på at det ikke er kedeligt 😉 🙂
   Mange gode hilsner til dig,
   Hanna

  • Siempre me haces sonreír, querida Bárbara.
   Le envío muchas flores de papel rojas finas para usted (Bougainvillea)
   Besos 🙂 ❤

 1. Perhaps the swans and foxes are planning to take over the world, Hanna. They certainly appear to get their own way and are a law unto themselves. Best not to get too close.
  Fantastic pictures. Everything looks so green and fresh.
  Cheers, Alen

  • Det ville være en interessant udvikling, Alen. Måske ville naturen få bedre betingelser 😀
   All the best,
   Hanna

 2. Imponerende attitude fra svanen – Silkeborg Politi skulle en af de gamle lokale svaner om at sætte sig i respekt over for de lømler der sejler for stærkt på Silkeborg Søerne – det ville nok virke bedre… 😉 😉

  Jeg tror faktisk ikke svanerne gør noget med mindre man råber op eller løber skrigende væk – jeg er et par gange uforvarende kommet til at genere ‘gnavpotterne’ og har så valgt at blive stående stille – så har de stoppet op stået og hvæset som en punkteret trillebørslange for så at trække sig tilbage igen… 🙂

  • It is like images with reflections reflects tranquility at the same time isn’t it?

   The Swan guarded his territory and would not let the men get on the water. They decided to drive to another place because the swan could easily topple them in the water. They stand up paddling.

   All the best,
   Hanna

Comments are closed.