Har vi gode vaner?

Der var en god film i fjernsynet i går aftes. Men der var en oplevelse, der trak mere i mig. Jeg tog min gamle cykel frem fra skuret, min Koga cykel står stadigvæk hos en ven efter en spændende udflugt. Solnedgangen ved Furesøen var fantastisk.

DSC08301

Ude på søen sad to venner i en robåd og hyggesnakkede, mens de fiskede. Deres lavmælte samtale bidrog til den eventyragtige stemning.

DSC08288

Selv ænderne var lavmælte i deres pludren ❤
Da jeg ikke kunne se indstillingerne på kameraet længere, og dårligt kunne finde stien tilbage i skoven, var det på tide at finde cyklen.  Da jeg stod ved cyklen, vidste jeg, hvad jeg havde glemt. Baglygten! Lygterne sidder fast monteret på min Koga, men ikke på den gamle cykel.

Jeg måtte derfor trække cyklen en del af vejen hjem, for min egen sikkerheds skyld, og ikke kun fordi loven påbyder det. Det gjorde jeg gerne, det var det hele værd. En aften som i går gemmes i hjertet. Filmen kan jeg se en anden gang.

I kan glæde jer, for i næste uge kommer en aften som i går. Husk cykellygter 🙂

18 thoughts on “Har vi gode vaner?

 1. Flotte bilder – og veldig fin stemning (!) du formidler! Det kan ikke bli bedre enn dette her. 🙂

  • Jeg bliver rigtig glad, fordi du får den oplevelse. Så er jeg lykkedes med min fortælling af en fantastisk aften 🙂
   Mange gode hilsner til dig,
   Hanna

 2. Sin duda un lugar idílico! Y qué puesta de sol más bonita,,, de esas que no se olvidan; El lago es una maravilla, lo has retratado de tal manera que parece casi irreal de tan bonito, Bravo, Hanna!
  Un abrazo muy grande.

  • Querida Bárbara. Mi corazón arde por experiencias como ésta ❤ Me dirigía a casa porque yo no podía ver los ajustes de la cámara 🙂
   Abrazos y besos,
   Hanna

 3. Visst är det de där magiska ögonblicken som verkligen är värda något i det stora hela. Man kan samla på dem som diamanter i själen. Så stämningsfullt och vackert Hanna! ❤
  /Annika

 4. Some beautiful pictures there, Hanna. They are very atmospheric. The surface of the lake is almost like a mirror.
  You take care on that bike!
  Cheers, Alen

 5. Så vackert, Hanna. Och precis så är det – vi måste ta vara på de ögonblick som ges av skönhet och naturupplevelse. De kommer till oss i korta ögonblick.

 6. ‘hehehe’ – jeg har både gode vaner og uvaner… 😎

  Idylliske billeder – du har nogle gode pointer – med hensyn til baglygte så skulle du havde sådan en som hestepigerne har på bagsiden af benet eller på bagsiden af støvlen – de er faktisk effektive… 🙂

  • Tak kære Drake 🙂 Det er godt med mange vaner, så er der nogle at vælge imellem 🙂 🙂
   Vi har diskuteret cykellygter en del her i hjemmet. Vi er enige om, at nogle er for små, og ses ikke i mørket. Jeg tror ikke, jeg kender dem, du omtaler.
   Lygterne på min Koga er fantastiske. De oplyser en mørk vej uden problemer.
   Mange hilsner til dig,
   Hanna

   • Der er forskellige typer nogle sidder fast med en klemme andre elastikbånd – nogle blinker kraftigt i interval mens andre lyser ‘normalt’ – som bilist kan jeg godt li’ de blinkende har selv oplevelsen af at det er effektivt når man møder dem ikke alene på øde landevej men også på bytrafik – synes det skærper opmærksomheden… 🙂

Comments are closed.