Dådyr, Vandstær, Gedde og Orkan

Furesøen og Mølleådalen var i deres festskrud i weekenden. Vandstæren har gjort sit indtog i Danmark, det var meget hyggeligt at se den igen. Dåhjortene gjorde kur til hunnerne, og så var der gedden, der nok skulle ha’ fastet.

DSC00009

DSC00016

DSC00030

DSC00118

DSC00106

DSC00125

DSC00126

DSC00129

DSC00116

Akkurat nu raser stormen. Mennesker sidder fast i togene, som er standset på grund af væltede træer.

I lufthavnen ‘har de ikke mere asfalt’, flyene holder parkerede, og folk sidder og venter, men trapperne kan ikke køres ud til flyene grundet stormen.

8 ud af 12 politikredse har frarådet al unødvendig udkørsel.

Vi respekterer advarslerne og bliver inde.

15 thoughts on “Dådyr, Vandstær, Gedde og Orkan

  • Querida Barbara. Los ciervos llegaron en silencio detrás de nosotros cuando nos sentamos en un banco. Nos had’nt los oyó, y fue sólo cuando salimos vimos toda la manada de ciervos de pie a unos metros de distancia. Era como una especie de magia 🙂
   Todo lo mejor,
   Hanna

  • Hej Bente. De var så smukke, dyrene. Vi havde sat os på en bænk, og de var drevet lige så stille gennem skoven bag os, så da vi rejste os for at gå, så vi hele flokken 10 – 15 meter bag os. En dejlig naturoplevelse!
   Godt I gik fri af orkanen, I mangler sjældent dramatik i vejret 🙂
   Mange hilsner til dig,
   Hanna

 1. Det er godt at få luftet ud en gang i mellem… ‘smiler’ – det var lidt sjovt med Kastrup ingen problemer med at lette og lande men folk kunne ikke komme ind og ud af flyene plus at mange lufthavne sendte flyene til Kastrup så der blev trafikprop – luftrummet over København har lignet Helsingørmotorvejen i myldertid – har fået en “s”tilstandsrapport fra mine gamle forældre, deres gamle egetræ tabte en del grene så det var billigt sluppet… 🙂

  Flotte billeder – et meget idyllisk lille hus – og der er klar til fiskefrikadellerne kan jeg se… 🙂

  • Hej Drake. Ja, der er blevet luftet godt ud.
   Lystfiskerne havde akkurat fanget geden, og var i fuld gang med at afsøge et egnet sted, hvor de kunne grille den. Den bed på krogen 5. gang, de kastede snøren ud.
   Dejligt at dine forældre slap med en K1 🙂
   Jeg har været nede, og se på skaderne på Lyngby Station. Det er utrolig heldigt, at ingen kom til skade, da taget fløj af en 9 etagers ejendom og landede på køreledningerne og fordelte sig på biler, fortove og togskinner.
   Mange hilsner,
   Hanna

  • Det var en rigtig dejlig dag.
   I dag har vi haft 16 graders varme og fuld orkan visse steder i Danmark. Det er tilsyneladende de kraftigste vindstød, der nogensinde er målt i Danmark. Det meste af togtrafikken er standset, på grund af væltede træer. I lufthavnen har folk siddet “spærret inde i flyene”, da trapperne ikke kunne køres ud til flyene.
   Men måske er du opdateret –
   Mange gode hilsner til dig,
   Hanna

   • Wow det lyder vildt, Det ramte ogsaa herovre igaar men det var vaerst nede i England og i Skotland var det naermest bare en normal efteraars dag 🙂
    Cheers, Poul

Comments are closed.