15 thoughts on “Stranden ved Tisvildeleje

   • ‘hahaha’ – problemet er ikke at komme i (man kan jo springe) men det er koldt når man kommer op… 😉

    Har badet en enkelt gang i december Danmark – en 27. december i Rødhus – men det var et væddemål og jeg hader at tabe – men en gl. dansk og en saunatur bagefter var en god afslutning på det eventyr… 😉 😉

 1. Hi Hanna, nice pictures. Is the person fishing who is standing in the water? Looks good for some metal detecting on that beach ha ha!
  Take care and regards, James 🙂

  • 😀 That’s right, Alen, never forget your sunglasses in Denmark. I’m also pretty crazy about the small cabins. They are striped, plain, some even have been painted lace. This is one very popular beach, the water is nice and you can walk for hours and enjoy nature and the birds.
   All the best,
   Hanna

Comments are closed.