På Vandring Mod Havet

Der er noget facinerende ved at følge en å til dørs, altså følge den ud til havet. Kulden og blæsten var mine trofaste følgesvende, men heldigvis var solen også med på turen.

Jeg gik fra Lyngby og ud til Strandvejen. Da jeg nåede Øresund faldt snebygerne over den svenske kyststrækning, vinden stod lige ind fra havet, det var meget koldt og meget flot.

DSC07776
DSC08081 DSC08085 DSC08087 DSC08092 DSC08112 DSC08114

7 thoughts on “På Vandring Mod Havet

 1. Flotte billeder – helt enig, det er en stor oplevelse at følge et åløb gennem naturen – for nogle år siden gjorde jeg turen langs Danmarks eneste flod Gudenåen – fra udspringet i det midtjyske til udløbet i Randers Havn/Fjord – en 3 dages skøn tur… 😉

  • Hej ledrakenoir.
   Gudenåen, det midtjyske, det lyder rigtig spændende. Jeg har en voksende trang til at udforske dele af jylland. Kortet må frem,..igen!
   Mange hilsner
   Hanna

 2. Hej Hanna
  Tusinde tak for nogle dejlige billeder – smukke!
  Jeg vil lige tipse om at man også kan leje en kano ved Frederiksdal kanoudlejning – også for en weekend – og så tage turen ad vandvejen. Der findes en lille campingplads ude ved Strandmøllekroen. Meget speciel oplevelse at sejle rundt midt i noget fantastisk natur, vel vidende at der findes masser af folk omkring én, men man kan stort set ikke se eller høre dem. Især turen gennem dyrehaven syntes jeg var fin.

  • Selv tak, Jørgen. Du har ret, en kanotur gennem Mølleådalen er fantastisk. Sjovt du nævner den lille campingplads, vi diskuterer i skrivende stund, hvor den befinder sig.
   Jeg har sejlet fra Lyngby og ud til Øresund, og hjem igen. Fantastisk tur!
   Det er også en stor oplevelse af sejle langs Nørreskoven op til Farum. Har man mulighed for at gøre det på en hverdag, bliver oplevelsen lidt større på grund af stilheden i naturen.

   Området ved Frederiksdal har jeg vist: Her

Comments are closed.