Inspiration

Husk altid at planlægge din tur, inden du går hjemmefra. Sørg for den rigtige påklædning. Medbring altid kort og kompas, selvom du kender vejen. Tjek vejrudsigten så ubehagelige overraskelser undgås. Er regntøjet tæt. Er støvlerne behandlet. Er telefonen opladet…

Hvis jeg er i Norge, så er det en god procedure. Når jeg er hjemme, er det kun støvlerne, der ved, hvor vi skal hen. I går ville de til Rådvad, støvlerne. Jeg protesterede ikke. Det er længe siden, vi sidst har været i Rådvad.

DSC04037

DSC04042

DSC04092

På vej forbi Stampedam hørte jeg ravnens rå dybe kald. Det er også længe siden.

DSC04096

Inde i værkstedsgården i Rådvad hørte jeg dem, før jeg så dem. Vandstærene. De var i gang med at fiske, de var 3, og de sad overfor hinanden i strømmen. Jeg fandt dette filmklip fra Rådvad: Vandstær i strømmen.

Jeg talte med en fugleinteresseret, han mente, de måske havde været på træk sammen hertil fra Norge eller Sverige. Det blev et hyggeligt gensyn med de sjove fugle.

DSC04100

På vejen hjem så jeg det røde egern sidde midt i det gyldne løv. Som en god model forstår det altid at posere 🙂

I ønskes god inspiration til vandreture i regnvejret ❤

10 thoughts on “Inspiration

 1. What a thrill to see red squirrels. They are very rare in this country, though I have seen them in remote woodlands in the North-West of England.
  Cheers, Alen

  • Hi Alen. I know they are rare in England. I will pay more attention to get a nice picture when I meet one. They are very fun to watch 🙂
   All the best,
   Hanna

  • Thanks Mike. The squirrel is always so funny to watch. I have had the privilege of seeing the red squirrel guard over some strawberries and sunflower seeds, while a magpie jumped sideways and tried to get his share in the goodies.
   Maybe the magpie has developed a strategy for surprise attacks making it look as if it doesn’t care 🙂

Comments are closed.