Fast Food

Synes I også, det er mørkt, når I kigger ud? Gå ud alligevel, find de små stier i naturen og sjove opdagelser dukker op lige foran jer. I slideshowet kan I se fiskehejren fiske.

DSC00935

This slideshow requires JavaScript.

16 thoughts on “Fast Food

 1. Inspirerende billeder, burde lokke flere ud i “mørket” – men er det nu så slemt dette manglende lys – okay jeg ved godt at nogle får en slags vinterdepression på grund af lystimerne er færre – der hjælper nogen gange “kunstigt ansigtslys” og alt andet lige så ville den om end sparsomme udendørslys også hjælpe – at blive siddende fortabt indendørs i mørket hjælper intet – alle andre skal bare ud og lade sig fascinere af det spændende lys som vi nu en gang har på denne årstid… 🙂

  • Kære Drake. Det er altså slemt! Mørket kan jeg leve med, men regnen oveni 😦
   …og dog, mens jeg vånder mig 😉 så har jeg tænkt på de mennesker, som prøver at tørre deres huse efter stormfloden, mens de bor i flygtningecentre, blikskure og campingvogne, og så er tingene sat i et fornuftigt perspektiv
   Tak for din kommentar 🙂

  • Dear Seonaid. You’re right, in the air they are elegant, but when they land 😕
   We have been puzzled when they place themselves in flimsy trees, it is almost unnatural 😀

 2. Fremragende billeder Hanna. Det er godt at gå walking i de mørke dage om vinteren, og se dyreliv er en ekstra bonus. Jeg er på vej ud på en riverside walk om morgenen, i jagten på vikinger. Jeg kunne se hejrer også hvis jeg er heldig.
  Cheers, Alen

  • Tak skal du have, Alen.
   Husk at tage penge med! (Danegeld)
   Jeg ønsker dig en enestående vandretur med flotte oplevelser 🙂
   Mange hyggelige vandrehilsner,
   Hanna

Comments are closed.