En vandretur fra Kastrup til Øresund

Jeg tog Metroen til Kastrup Station, og gik en frisk tur på 5 -6  km til Øresund Station. Turen behøver ingen planlægning, og er et godt valg, hvis I trænger til lys og luft. Der er flere redskaber I kan træne i undervejs. Der er også mulighed for en dukkert 🙂

________________________________________

Nyheder og aktiviteter på Guldkysten? Guldkysten er det navn Politikens Per Thiemann giver postnummeret 2300 Sundby, efter priserne på nogle boliger ligger højere end på Strandvejen nord for København.

10 thoughts on “En vandretur fra Kastrup til Øresund

  1. I love the rich golden colour of the grasses against the vivid blue sky. Excellent shots, Hanna. You are a great photographer. 🙂

    • Thanks Ash. The sun was shining but the wind was bitterly cold. Suddenly I heard tones from a guitar behind the dunes. Maybe it was an attempt to create an illusion of a different time of year 🙂 🙂
      All the best,
      Hanna

  2. Härlig tur med fint väder! Någonstans vid Kastrup och norrut ligger väl det fina nya akvariet? kan man gå dit från tägstationen ?

Comments are closed.