Modlys i marts

Der har været dage i marts måned, hvor jeg var sikker på, at mit kamera var gået i stykker.

Kunne naturen virkelig være så brun sort og grå i så lang tid? Langsomt begyndte lyset at ændre sig, og det stod mig klart, at vi har haft det ret så mørkt i årets første måneder.

Jeg var ude ved Furesøen, og nåede at se solen inden den forsvandt bag et tiltagende skydække.

11 thoughts on “Modlys i marts

 1. Tak for dine skønne billeder, som jeg synes er vanvittigt smukke, og samtidig spækfyldt med stemninger. Du forstår virkelig at “indfange naturen” i din linse. Mange tak for dit “kamera bevis” i dette indlæg. Så var det altså ikke kun noget jeg bildte mig ind?! Jeg har haft fornemmelsen af en meget meget lang og meget grå vinter.

  • Kære CC. Det gør mig rigtig glad at få dit feedback. Det er en vigtig motivationsfaktor for mig. Jeg læste forleden, at stemninger bliver skabt, at det vi tænker. Hvis det er sandt, så har naturen tænkt ud af boksen ❤ 🙂
   Hvad vinteren angår, så ved jeg nu, hvor meget dagslyset betyder for mig 🙂
   Mange gode hilsner,
   Hanna

  • I’m truly happy that you like my photos, Jane. It becomes very important to reproduce my experience in nature because it means so much to me.
   All the best,
   Hanna

 2. There is a lot of blue in your sky pictures! In it another week or so we will have a lot of blue around our feet!!

Comments are closed.