Ynnabo i Halland

Jeg fik lyst til at vandre. Lyst til Norgesvejr. Når luften er klar og himlen er blå, temperaturniveauet omkring de 12 – 15 grader, så er betingelserne til stede for at udforske nye områder. Jeg startede med at udforske Halland og Småland på nettet. Det skulle ikke være for langt væk, og jeg endte med Ynnabo, et lille samfund i Hylte kommune i Halland. Ynnabo er omgivet af store skove, kun afbrudt af små gårde, og søer, der funkler og glimter som de fineste safier.

Vi lejede en sommerstuga gennem Novasol, og huset brugte vi som base for dagsturer. Her er billeder fra en kanonflot vandretur. Meget af tiden vandrede vi på en åsryg mellem 2 søer. Så blir’ det ikke meget bedre –

This slideshow requires JavaScript.

Have you experienced anything like this? Your comment or your story is very much appreciated!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: