Waiting on a bridge

Waiting on Dronning Alexandrines Bro for a new adventures day to begin.

Dronning Alexandrines Bro - Moen Broen

8 Comments on “Waiting on a bridge

 1. Har kørt over denne bro masser af gange, gætter på at senest var det i 1986 – det er uhyggeligt som tiden går… 😉

  Hammer inspirerende billede… 🙂

  • Jeg elsker den udsigt. Heldigvis var der vejarbejde, derfor blev vi nødt til at standse bilen ❤ 🙂

   • Apopos stoppe, minder mig om den gang Øresundsbroen lige var åbnet – inviterede mine gamle forældre på en bro-tur – hentede dem oppe ved færgen i Hou og så gik det over Vejle Fjordbroen, Lillebæltsbroen (ny), Storebæltsbroen og Øresundsbroen – lidt sen frokost i Malmø – derefter samme vej tilbage med en afstikker til Dragør (softice) og den gamle Lillebæltsbro – den sjoveste var da vi passerede Sprogø måtte jeg holde ind ved sikkerhedsafkørslen fordi min gamle far ville havde et foto som minde – så jeg er ikke et hak bedre end kronprinsen angående ulovligheder på StoreBæltsbroen… 😀

   • Det er, hvad jeg vil kalde et commando raid på de danske broer 🙂

  • I could live on that bridge, Andy 🙂 …if it wasn’t for the passers-by 🙂

%d bloggers like this: