8 thoughts on “Waiting on a bridge

  1. Har kørt over denne bro masser af gange, gætter på at senest var det i 1986 – det er uhyggeligt som tiden går… 😉

    Hammer inspirerende billede… 🙂

      • Apopos stoppe, minder mig om den gang Øresundsbroen lige var åbnet – inviterede mine gamle forældre på en bro-tur – hentede dem oppe ved færgen i Hou og så gik det over Vejle Fjordbroen, Lillebæltsbroen (ny), Storebæltsbroen og Øresundsbroen – lidt sen frokost i Malmø – derefter samme vej tilbage med en afstikker til Dragør (softice) og den gamle Lillebæltsbro – den sjoveste var da vi passerede Sprogø måtte jeg holde ind ved sikkerhedsafkørslen fordi min gamle far ville havde et foto som minde – så jeg er ikke et hak bedre end kronprinsen angående ulovligheder på StoreBæltsbroen… 😀

Comments are closed.