Waiting on a bridge

Waiting on Dronning Alexandrines Bro for a new adventures day to begin.

Dronning Alexandrines Bro - Moen Broen

8 Comments on “Waiting on a bridge

  • I could live on that bridge, Andy 🙂 …if it wasn’t for the passers-by 🙂

 1. Har kĂžrt over denne bro masser af gange, gĂŠtter pĂ„ at senest var det i 1986 – det er uhyggeligt som tiden gĂ„r… 😉

  Hammer inspirerende billede… 🙂

  • Jeg elsker den udsigt. Heldigvis var der vejarbejde, derfor blev vi nĂždt til at standse bilen ❀ 🙂

   • Apopos stoppe, minder mig om den gang Øresundsbroen lige var Ă„bnet – inviterede mine gamle forĂŠldre pĂ„ en bro-tur – hentede dem oppe ved fĂŠrgen i Hou og sĂ„ gik det over Vejle Fjordbroen, LillebĂŠltsbroen (ny), StorebĂŠltsbroen og Øresundsbroen – lidt sen frokost i MalmĂž – derefter samme vej tilbage med en afstikker til DragĂžr (softice) og den gamle LillebĂŠltsbro – den sjoveste var da vi passerede SprogĂž mĂ„tte jeg holde ind ved sikkerhedsafkĂžrslen fordi min gamle far ville havde et foto som minde – sĂ„ jeg er ikke et hak bedre end kronprinsen angĂ„ende ulovligheder pĂ„ StoreBĂŠltsbroen… 😀

   • Det er, hvad jeg vil kalde et commando raid pĂ„ de danske broer 🙂

%d bloggers like this: