8 thoughts on “Waiting on a bridge

  1. Har kĂžrt over denne bro masser af gange, gĂŠtter pĂ„ at senest var det i 1986 – det er uhyggeligt som tiden gĂ„r… 😉

    Hammer inspirerende billede… 🙂

    • Jeg elsker den udsigt. Heldigvis var der vejarbejde, derfor blev vi nĂždt til at standse bilen ❀ 🙂

      • Apopos stoppe, minder mig om den gang Øresundsbroen lige var Ă„bnet – inviterede mine gamle forĂŠldre pĂ„ en bro-tur – hentede dem oppe ved fĂŠrgen i Hou og sĂ„ gik det over Vejle Fjordbroen, LillebĂŠltsbroen (ny), StorebĂŠltsbroen og Øresundsbroen – lidt sen frokost i MalmĂž – derefter samme vej tilbage med en afstikker til DragĂžr (softice) og den gamle LillebĂŠltsbro – den sjoveste var da vi passerede SprogĂž mĂ„tte jeg holde ind ved sikkerhedsafkĂžrslen fordi min gamle far ville havde et foto som minde – sĂ„ jeg er ikke et hak bedre end kronprinsen angĂ„ende ulovligheder pĂ„ StoreBĂŠltsbroen… 😀

Comments are closed.