Weather Changes

Rude Skov

16 Comments on “Weather Changes

 1. Flot flot flot! Jeg savner den gule farve… og også trær! Sidste år besøgte jeg Finland i efteråret…. det var SÅ SÅ flot… jeg synes at du kunne godt lide Finland i efterår!

  • Det var et vildt flot vejr at gå tur i, Tanny. Finland kunne være et interessant og smukt land at besøge. Jeg sætter det på min lange ønskeliste 🙂

 2. Du rammer rigtig godt med de gyldne ‘pletter’ – om jeg forstår dem der fraxælger disse skønne muligheder – op i r**** med fjernbetjeninger, this is the real stuff… 😀

  Også dit indlæg med Frilandsmuseet – jamen for fanden københavnere afsted al gang burde foregå i løb derud – jyderne kunne så tage til Hjarl Hede hvis de er bange for at svømme over StoreBælt – begge steder er så charmerende og man bliver så meget klogere af en dag disse steder også indirekte på nutiden… 🙂

  • Kære Drake. Tak for din opløftende kommentar. Der er i virkeligheden så mange spændende steder at opleve, bare man kan få øje på mulighederne 😉
   Det var tider dengang man kunne stå på vandski over Storebælt, men der er ingen færge længere, og baronen er nok blevet for gammel 🙂 Altså, hvis man ikke har til sinds at svømme 😀
   Al gang burde foregå i løb… det minder mig om Høvelte 🙂

   • Apropos Høvelte (du ved vi har fire “rodsystemer” een for hver bedsteforældre – min far far far linie har med min søn som yngste skud i ubrudt linie 8 officere og 2 sjanter) men er “sluppet” for Høvelte – min oldefar var tæt på, han var hos garderhusarerne på Østerbro – resten holdt sig til Randers, Viborg, Haderslev, Rendsburg, Holstebro og Aarhus… 😀

   • Så er du jo ikke helt ukendt med jargonen 😀
    Min bror var garder og meget glad for Høvelte. Han indviede mig allernådigst i feltrationernes beskaffenhed ❤

 3. Flotte bilder, både her og på de innleggene over som det ikke kan kommenteres på.
  Har du fjernet muligheten?

  • Hej Hans. Tak for de pæne ord.
   Fantastisk du har været på Slogen. Jeg har kun læst om fjeldet.
   Mange gode hilsner til dig,
   Hanna

   • Ja, et spennende sted og mange fotomuligheter. La også ut et bilde derfra på “farge” blog’en min…
    Ønsker deg ei flott uke!

   • Jeg vil ta’ et kig på din ‘farve blog’ Hans
    Håber, du får en rigtig dejlig uge, du også.

  • Gracias Barbara. Espero que el tiempo era un poco más fresco en España.
   Un fuerte abrazo para ti también,
   Hanna

  • I really enjoy a weather like that, Alexander. The landscape’s character changes all time with the alternating light and shadow. It offers a new experience to an already known landscape, it is fascinating.
   All the best,
   Hanna

%d bloggers like this: