Weather Changes

Rude Skov

16 Comments on “Weather Changes

  • I really enjoy a weather like that, Alexander. The landscape’s character changes all time with the alternating light and shadow. It offers a new experience to an already known landscape, it is fascinating.
   All the best,
   Hanna

  • Gracias Barbara. Espero que el tiempo era un poco más fresco en España.
   Un fuerte abrazo para ti también,
   Hanna

 1. Flotte bilder, både her og på de innleggene over som det ikke kan kommenteres på.
  Har du fjernet muligheten?

  • Hej Hans. Tak for de pæne ord.
   Fantastisk du har været på Slogen. Jeg har kun læst om fjeldet.
   Mange gode hilsner til dig,
   Hanna

   • Ja, et spennende sted og mange fotomuligheter. La også ut et bilde derfra på “farge” blog’en min…
    Ønsker deg ei flott uke!

   • Jeg vil ta’ et kig på din ‘farve blog’ Hans
    Håber, du får en rigtig dejlig uge, du også.

 2. Du rammer rigtig godt med de gyldne ‘pletter’ – om jeg forstår dem der fraxælger disse skønne muligheder – op i r**** med fjernbetjeninger, this is the real stuff… 😀

  Også dit indlæg med Frilandsmuseet – jamen for fanden københavnere afsted al gang burde foregå i løb derud – jyderne kunne så tage til Hjarl Hede hvis de er bange for at svømme over StoreBælt – begge steder er så charmerende og man bliver så meget klogere af en dag disse steder også indirekte på nutiden… 🙂

  • Kære Drake. Tak for din opløftende kommentar. Der er i virkeligheden så mange spændende steder at opleve, bare man kan få øje på mulighederne 😉
   Det var tider dengang man kunne stå på vandski over Storebælt, men der er ingen færge længere, og baronen er nok blevet for gammel 🙂 Altså, hvis man ikke har til sinds at svømme 😀
   Al gang burde foregå i løb… det minder mig om Høvelte 🙂

   • Apropos Høvelte (du ved vi har fire “rodsystemer” een for hver bedsteforældre – min far far far linie har med min søn som yngste skud i ubrudt linie 8 officere og 2 sjanter) men er “sluppet” for Høvelte – min oldefar var tæt på, han var hos garderhusarerne på Østerbro – resten holdt sig til Randers, Viborg, Haderslev, Rendsburg, Holstebro og Aarhus… 😀

   • Så er du jo ikke helt ukendt med jargonen 😀
    Min bror var garder og meget glad for Høvelte. Han indviede mig allernådigst i feltrationernes beskaffenhed ❤

 3. Flot flot flot! Jeg savner den gule farve… og også trær! Sidste år besøgte jeg Finland i efteråret…. det var SÅ SÅ flot… jeg synes at du kunne godt lide Finland i efterår!

  • Det var et vildt flot vejr at gå tur i, Tanny. Finland kunne være et interessant og smukt land at besøge. Jeg sætter det på min lange ønskeliste 🙂

%d bloggers like this: