March

…det var marts som kom

DSC03069

IMG_3038

IMG_2852

DSC03063

DSC03035

Nu kom den tredje; han så ud som bare faste, men knejsede, for han var i familie med “de fyrretyve riddere” og var vejrprofet; men det er ikke noget fedt embede, derfor priste han fastetiden. Hans pynt var en dusk violer i knaphullet, men de var meget små.

IMG_0324

“Marts, march!” råbte den fjerde og stødte til den tredje. “Marts, march! ind i vagten, her er punch! jeg kan lugte den!” men det var ikke sandt, han ville narre ham april, dermed begyndte den fjerde fyr.

Tolv med posten, Et eventyr af Hans Christian Andersen

IMG_2604

DSC03068

IMG_0344

18 thoughts on “March

 1. Rigtig flotte billeder – mht det sidste hvis det ikke får folk til at finde det rigtige fodtøj frem og at få lettet rxven så fatter jeg ingenting… 🙂 🙂

  • Mange tak, Drake. Det sidste billede er fra et sted, jeg kender, hvor der altid er fuldkommen fredeligt. Intensiteten bliver massiv med sådan en solnedgang og fuglenes sang.
   Ha’ en rigtig dejlig dag 🙂
   Mange hilsner,
   Hanna

  • Dear Alexander. It’s great to hear from you. I have just read that a cold polar vortex sends North America in “the freezer”. It may also affect you.
   Somewhere in Canada, I read that there was minus 45 degrees Celsius. It’s kind of creepy. Especially if the temperature drop occurs suddenly.
   I really hope that you get a more comfortable weather towards the spring.
   All the best!
   Hanna

 2. Hey Hanna, yes spring is in the air. This is a lovely post and it give me a feeling of spring, my favourite time of year. Nice!
  Regards James 🙂

  • Dear James. I’m fervently glad if my post have done your spring mood even better than it was.
   I really understand if it’s your favorite time of year, it is mine too 🙂
   All the best,
   Hanna

 3. Hanna dine fotografier er absolut fremragende. Jeg tror, ​​at min favorit er den røde egern, fordi de er meget sjældne i England. Også solnedgangen er spektakulære.
  Cheers, Alen

  • Kære Alen. Tak for de pæne ord. Dejligt du kiggede forbi 🙂
   Vidste du, at det røde egern elsker jordbær? De får 3 – 7 unger i et kuld, flere gange om året, og de har ikke én men flere reder.
   Vinterreden bruges til ungerne, og indgangen lukkes med en gren indefra. Derudover har den flere sommerreder, hvor den hviler sig mellem jordbærmåltiderne 🙂
   All the best,
   Hanna

  • Thank you, Isabel. March April and May are such lovely months. They provide so much hope and so many promises 🙂
   All the best,
   Hanna

Comments are closed.