Kulden

Jeg blev altid for længe ude om vinteren, da jeg var barn. Det gjorde næsten ondt, det var, som om kulden var trængt langt ind i kroppen. Det var min oplevelse dengang. Det var også min oplevelse i dag.

DSC00899

Men det er så smukt at jeg ikke nænner at afslutte dagen. Luften er klar, og solen varmer til at starte med. Men pludselig er den der, kulden. Den er kommer snigende, og overrasker mig.

DSC00910

Det er helt i orden, for jeg er tæt på mit hjem, og varmen er ikke langt væk.

DSC00984

Dette hus minder mig om Pippi Langstrømpe. Stor naturgrund med legehus og fuglekasser hængt op i alle træerne.

DSC00933

Har I mulighed for at flekse på arbejdet i morgen, så gør det, for der er ikke meget sol tilbage klokken tre.

DSC00995

11 thoughts on “Kulden

 1. Hej Hanna. Jeg brugte gerne det kolde vejr – men ikke mere. Varmt vejr vinder hver gang. Dine billeder har en fred omkring dem. Jeg kan især godt lide den sidste af solen gå ned over vandet. Det siger til mig Mørket kommer, og med det om vinteren.
  Keep warm. Alen

  • Thank you, Alen. Today was the last day with this beautiful clear weather. I walked through the forest and ended up on the north coast of Zealand to see the sun set into the sea. It was a worthy tribute to two beautiful days, more about this later.
   I’m beginning to look forward to spring. I don’t know what’s the matter with me 😕 Perhaps I could use your Andalusian porch 😉
   Thank you, Alen for your kind wish,
   Hanna

  • Thank you, Lautal. I like the painting look too. When I use the technique on birch trees, the result reminds me of Carl Larsson’s paintings. I can allow myself to write this, because he died in 1919 🙂
   All the best,
   Hanna

Comments are closed.