Tankevækkende tur ved Øresund

På vej mod Øresund

På vej mod Øresund

Er I parat til at gøre det rigtige for at forhindre en drukneulykke? Jeg er ikke, det blev klart for mig, da jeg troede, ulykken var ved at ske.

Det eneste jeg tænkte på var at svømme ud for at hjælpe. Grunden til mine overvejelser var en grønlændervending, der forblev halv. Bunden vendte opad, og så skete der ikke mere – . Nå ja, han eksperimenterer, tænkte jeg. Men tiden gik, den gik meget langsomt.

DSC07118

DSC07140

DSC07162

DSC07163

Jeg fandt senere ud af, at det er en meget garvet kajakroer, der skal give opvisninger i grønlændervendinger ved Vedbæk Havnefest, men det vidste jeg heldigvis ikke. For nu er jeg blevet klar over nogle ting, jeg skal have genopfrisket vedrørende badesikkerhed.

Sidder I og tænker, hvad skulle hun da ha’ gjort. Så kan I læse mere her, for det er rart at vide, før det er for sent.

Badesikkerhed   Livredning

Til sidst skal I vide, at han trak vejret i hullet, eller rettere hulrummet i kajakken 🙂

5 thoughts on “Tankevækkende tur ved Øresund

 1. Det er spørgsmålet hvis ikke “grønlændervendinger” er lovpligtige for kajakroer om det så ikke burde være det hvis man færdes uden redningsvest – desuden så er det “skideskægt” (undskyld mit franske) at øve… 🙂 😉

  Normalt så er det forholdsvis let at se om det er træning eller alvor, men som alle andre situationer så er der stor mulighed for at komme i tvivl og er man det så er det vigtigt at først hurtigt observere, vurdere og handle (på en eller anden måde… 🙂

  Hellere råbe alarm falskt een gang for meget end een gang for lidt… 🙂

  • Hej Nina, tak for solidariteten 😛
   I dag har jeg gennemgået sikkerhed og regler ved badning og ulykker, selvom det er lidt sent på sæsonen.
   Dejligt at høre fra dig.
   All the best,
   Hanna

Comments are closed.