Er der kedeligt i skoven?

DSC06683

Jeg oplever altid meget i skoven, men Hareskoven i søndags havde lidt ud over de sædvanlige dejlige naturoplevelser.

DSC06670

Der var gang i flere rollespil, og vi stødte derfor på De Tre Musketerer, nogle indianere og skovgæster, som ventede –

DSC06686

DSC06699

DSC06760

De ventede blandt andre på Mark, ja, Mark Cavendish. Her ligger han nr. 3 i billedet, men senere på dagen vandt han etapesejren i Post Danmark Rundt på Frederiksberg i København.

DSC06730

DSC06752

DSC06758

DSC06759

DSC06775

Lars Bak kom forbi, Michael Mørkøv, Matti Breschel, Wilco Kelderman, Thomas Löfkvist og ikke mindst Magnus Cort, sammen med alle de andre dedikerede sportsfolk.

Vi vidste feltet var på vej, for motorcyklerne havde adviseret os. Men alligevel er suset stort, en fantastisk intensiv oplevelse at være så tæt på rytterne. Det var hyggeligt at se, hvordan folk havde bredt tæpper ud i grøftekanter, og mange kom cyklende ude i skoven for at tage del i oplevelsen.

DSC06839

Det blev Wilco Kelderman, som vandt Post Danmark Rundt, og vi fik foræret endnu en flot dag i skoven.

4 thoughts on “Er der kedeligt i skoven?

  1. Wow. Først var der en brud og brudgom – nu er der tre musketerer og Mark Cavendish. Dine ture er meget spændende, Hanna.
    Alen

  2. Som sædvanlig hammer flotte billeder men deres egne historier i – det samme som at sige at de er inspirerende – Mark Cavendish er en frisk flabet men på bunden en meget sympatisk fyr – har mødt ham nogle gange via fælles bekendte på Isle of Man – humoritisk og fræk som en slagterhund – herligt… “hahaha”

    De der rollespil-events er vist meget populære ved at flere steder i Jylland er der også gang i den også ved Moesgaard Museum en gang årligt – de skønne nordsjællandske skove indbyder jo også til det – fatter ikke at de “gumpetunge” køwenhawnere ikke lægger fjernbetjeningen fra sig og drøner ud i den dejlige “baghave” de har der lige ud af døren og så lidt nord på… “hahahaha”

Comments are closed.