Naturoplevelse i aften

DSC02079

Det er nu, I kan opleve noget, I aldrig vil glemme. I skal ikke vente til ‘en anden aften’, for pludselig er det slut med forårets magi. Det er duften fra de blomstrende træer og buske, og fuglenes sang.

DSC02156

Vi gik en tur i går aftes i stilheden. Majtræets dufte blandede sig med slåenbuskenes blomster, og de nyudsprungne bøgeblade.

DSC02153

Vores vej faldt forbi Fuglevad Mølle og musikken strømmede ud fra det gamle hus.
Vi stod lidt ved huset og nød musikken af Arco, Mozarts: Symfoni nr. 35 ‘Haffner’, inden vi gik hjem gennem ådalen.

DSC02240       DSC02238

Om aftenen når duggen falder, forstærkes duften fra blomster og træer. Trafikken aftager, og der bliver stille. Det er i den stilhed, man oplever andre ting, end midt på dagen.

God tur ☽

9 thoughts on “Naturoplevelse i aften

 1. En meget behagelig gåtur, Hanna. Slåen er en af mine favorit træer. Masser af myter omgiver den.
  Alen

  • Hej Alen
   Jeg var nødt til at bruge de engelske ord for slåen og myter, for at finde referencer i Google. Her var der mange interessante henvisninger til den Keltiske Mytologi og Irland.
   Mange hilsner,
   Hanna

  • Mange tak, Drake. Du skrev engang på din blog, at det var en god ide at køre en ny og anden vej, end den man plejer, på den måde opleves omgivelserne på en ny måde.
   Det gælder også tidspunkterne i døgnet. Hvis man har muligheden for det, er det fantastisk at være ude i naturen tidligt om morgenen eller sent om aftenen.
   Mange hilsner
   Hanna

   • Fuldstændig enig – oplevelserne vil højst sandsynligt ikke være ens men givet lige så pragtfulde – på en måde og på mange måder, så skal vi passe på ikke at blive alt for meget vanemenneske – så ser vi kun det vi forventer at se… 🙂 😉

Comments are closed.