Cykel- og vandretur ved Holbæk

Her kan I se min cykel- og vandretur ved Holbæk. Vælg en dejlig solskinsdag, start tidligt om morgenen med god proviant og drikke. Turen går over Orø, og fortsætter forbi Vellerup Vig, Ejby, Dejligheden, Sortekilden, Eriksholm Skov og Holbæk Marina. Jeg kørte på Fjordstien det meste af vejen, stien er rigtigt godt afmærket.

Ved Vellerup Vig findes rige fortidsspor i form af høje, dysser og jættestuer.
Den beskyttede vig har været det oplagte sted for landgang ved sejlads på Isefjorden, og her har vikingerne haft en havn. *Fjordstien


2 thoughts on “Cykel- og vandretur ved Holbæk

 1. Hej, Hanna. Jeg kan godt lide dine videoer og billeder. De er fredelige og billederne er meget smukke. Jeg ved ikke ret meget om Danmark, men jeg lærer en masse af din blog. (Jeg håber dette har oversat korrekt)
  Cheers, Alen McF

  • Hej McEff
   Mange tak for ordene. Dit dansk er fremragende! Det er din blog også.
   Du skrev engang om en vandretur, du havde planlagt. Alt var pakket, du skulle bare lige have en vagt på arbejdet inden, og så var det du fik et massivt behov for førstehjælp –
   Jeg har et ønske om at lave en lille historie, over en vandring fra Hjerkinn til Huldreheimen i Norge. Jeg gik turen for nogle år siden, en vandring der varede 10 dage. Vi startede turen fra Hjerkinn station og gik ned igennem Rondane, og her tog jeg nogle elendige billeder, af den bedste fjeldtur, jeg nogen siden har været på.
   Vi skrives!
   Mange hilsner
   Hanna

Comments are closed.