Bellevue

“Why is it that scuba divers and surfers are some of the strongest advocates of ocean conservation? Because they’ve spent time in and around the ocean, and they’ve personally seen the beauty, the fragility, and even the degradation of our planet’s blue heart.”
Sylvia Earle

Bellevue Strandbad

10 thoughts on “Bellevue

 1. Great words by Sylvia Earle. It’s about time the world stopped using the oceans as a dumping ground. And Hanna your’e making me blue again!

  • Thanks so much for your comment, Ash. The biggest source of pollution seems to be plastic and when I think about it, I use too much plastic in my everyday life.
   Hope the sun will shine upon you today 🙂 🙂
   Hanna

 2. Glemmer aldrig for mange år siden da jeg som “ung dum jyde” havde slået mig ned i Københavnstrup – et par ‘havner-venner” invitered med på “Luksusgrillen” for at se på “stegte kyllinger” – var ikke i tvivl om at det var det endelige bevis på at de var tossede derovre – indtil de så snakkede om badetøj… 😀

  • Kære Drake. Tak for dit bidrag 🙂
   Bruger man stadigvæk udtrykket, Københavnstrup i daglig tale?
   Udtrykket Luksusgrillen får mig til at tænke på Flyvergrillen ved Københavns Lufthavn 🙂 Grill er vel bare en forkortelse af griller 🙂
   Mange hilsner Hanna

   • Jeg ved faktisk ikke rigtigt om udtrykket bruges endnu – opstod vel egentlig ifm den tegneserie om den jyske markmus der flyttede til København ind til alle bymusene – mht Luksusgrillen så var det jo nogle københavneres eget kælenavn for Bellevue, der har sikkert også været stegte hanekyllinger deroppe… 😀

    Hvis Flyvergrillen havde det været i Jylland, så var der garanteret en fortagsom sjæl der havde startet op en forretning på stedet og så vil københavnere som jeg kender nikke samdrægtighed og tilføje “Selvfølgelig sort” … 😀

Comments are closed.