Fokus, Vilje, Livsglæde og Camilla Pedersen

Der var halvmarathon i Lyngby sidste søndag. Der var mange deltagere, og det var et vellykket arrangement. Jeg blev begejstret over at se løbeklapvogne med far bag rattet i racet. Der behøver ikke at gå sofa i tilværelsen, fordi man får børn ❤ 🙂

DSC06760

DSC06591

Her ses vinderen af kvindernes halvmarathon Maria Sig Møller i tiden 1:17:10 fra klubben Puma.

DSC06605

DSC06607

DSC06609

DSC06661

DSC06944

Om aftenen hørte jeg i nyhederne at triatleten Camilla Pedersen havde vundet Challence Fuerteventura. Hvordan kunne det være muligt? Den 3. september sidste år blev Camilla lagt i kunstig coma  i 19 dage efter et styrt med cyklen på en træningstur. Cykelhjelmen knækkede og Camillas fald forårsagede kraniebrud og indre blødninger omkring hjernen. Hun måtte igennem to operationer, før hendes tilstand blev stabil.

Hør Camilla fortælle her om vejen tilbage fra den ulykke, der kunne have kostet hende livet eller gjort hende til kørestolsbruger resten af livet.

Sidst jeg var her for at fotografere sport, var i 2012, da der blev afholdt Challence Copenhagen. Ved denne begivenhed vandt Camilla Pedersen også. Til stor inspiration for alle interesserede idrætsudøvere.
I kan se mine billeder her fra Challence Copenhagen 2012.

Tillykke med sejren tilbage til livet, Camilla Pedersen ❤

 

11 thoughts on “Fokus, Vilje, Livsglæde og Camilla Pedersen

 1. Flotte (livs)bekræftende billeder – kender flere som efter at de har fået familie (læs unger ‘haha’) har anskaffet sig disse løbe-skubbe-vogne – en pragtfuld ide, hvor følgevirkningen kan være at barnet bliver ‘født’ ind i motionens verden… 🙂

  Problemet kommer først når de bliver så store at de kommer i mål før forældrene… 😉 😉 😉

  • Første gang vi så løbe vognene var oppe i Norge i fjeldet hos et værtspar med små børn. Den mindste var 8 måneder og deltog i receptionist arbejdet 🙂
   Drengen på 3 år var med i løbe vognen, når der skulle samles bær, og andre gøremål i fjeldet.
   Jeg har sjældent set så vågne og sunde børn ❤
   Mange tak for din kommentar, Drake 🙂
   Hanna

 2. I get tired just looking at the pics! A marathon for me is making a cup of tea! 😀

 3. That’s a great event, Hanna. Both of the babies in the buggies look like they are asleep. Perhaps that’s the only way their parents can get them to drop off. When our child was a baby we had to stick him in the back of a Land Rover and drive around before he would go to sleep.
  Cheers, Alen

  • Lovely to hear from you, Alen.
   Children often fall asleep while driving around.
   I love being a passenger when I have been hiking. It takes five minutes then I’m asleep too 🙂
   There is a remarkable story included in my post. It is about a triathlete Camilla Pedersen. She had a crash with her bike on a training ride last year in September. She suffered a fractured skull and bleeding around the brain. For 3 weeks Camilla was put i coma and underwent two operations to facilitate the press from the brain. She hovered between life and death for two weeks.
   Seven days ago she won the ironman on Fuerteventura.
   I’ve seen interviews with her ​​family doctor. He was fairly startled when she suddenly stood in his consultation. It should not be possible as he said.
   All the best,
   Hanna

  • Querida Bárbara. Es una gran historia y un gran ejemplo para todos ❤
   Un fuerte abrazo.
   All the best,
   Hanna

Comments are closed.