City Heat in Denmark

Klokken 8.45 viste vores udendørs vejrstation 23 grader, et dårligt tegn for en aktiv dag. Frem med den meteorologiske prognose for dagen, 30 grader! Hvor er der køligst med mest vind? Dragør 😛

DSC06438

Det er første gang, jeg er på tur rundt i Dragør, her ved den 200 år gamle lodsstation.

DSC06389

Der er dejlig frisk vind fra havet, langt ude ses øresundsbroen.

DSC06430

Den nye krabbefiskebro var godt besøgt, det var dog ikke alle der brugte den autoriserede fremgangsmåde –

DSC06426

Den gamle bydel i Dragør er helt unik, vi var på en uventet tidsrejse.

DSC06475

DSC06476

Det er ikke sidste gang, vi besøger dette fantastiske sted, mindre end 20 km fra København. Vi beslutter os for at besøge Flyvergrillen, inden vi kører hjem efter en behagelig sommerdag.

DSC06498

Her finder I ‘flyspotterne’. De kan se om piloten har en dårlig dag, det er sjovt at høre dem kommentere på de forskellige fly. Mange tager notater, de står med mega enorme telelinser, de går ihvertfald ikke ned på udstyr.

DSC06487

God tur ud i sommervejret!

12 thoughts on “City Heat in Denmark

 1. Herlige bilder! 30 deilige grader!! Det må da være topp!
  Her er sommerværet kommet, to dager med tropevær (DVs temp ikke under 20C i løpet av døgnet)
  I dag regner det, men med temp mellom 25-27 grader tidligere i uka tåler vi en dag med regn…
  Ha en fortsatt flott sommer!

  • Kære Bente, det var dejligt at gå gennem de blomsterfyldte gader, det var en uventet oplevelse med så mange stokroser mellem de gamle huse.
   Mange gode sommerhilsner,
   Hanna

 2. Dragor looks like a place worth visiting, Hanna. I shall put it on my list for when I eventually visit Denmark.
  Cheers, Alen

  • Very good to hear from you, Alen. Dragor is like a time machine, although the cobblestones probably are cleaner today than in the 14. century 😛
   All the best,
   Hanna

  • Mange tak Lisa. Jeg tror, vi har ‘fået’ noget af Norges sommer i år. Solen har skinnet uafbrudt hele sommeren, sådan føles det ihvertfald. Jeg håber, der er lidt sol og varme tilovers til jer 😛
   De bedste hilsner,
   Hanna

 3. Skønne billeder af den vidunderlige atmosfære i den gamle “hollænder-by” – en dejlig by, herligt at genopfriske hukommelsen – i 1983 var det millimeter fra at “Andrikken” var blevet husejer just der mellem alle gæssene og de idyliske huse i den gamle del af Dragør – men så blev det i stedet Roskilde der måtte se sit renomme falme… “hahaha”

  • Roskilde er bestemt også et godt valg, Drake, og Domkirken står da endnu 😛 Roskilde er suveræn med det dejlige fjordmiljø, Vikingeskibsmuseet med alle aktiviteterne, Stændertorvet med forskellige markeder og Sankt Jørgensbjerg på vej ud til Boserup Skov.
   Roskilde Kommune har etableret en vandrerute i samarbejde med Lejre Kommune, Skjoldungestierne. Det er et smukt arbejde, hvor kultur og vandring er et vellykket mix.

   Jeg blev iøvrigt overrasket over størrelsen på den gamle del af Dragør, en meget dejlig oplevelse. Det er ikke sidste gang, vi kigger forbi hollænder-byen.

   De bedste hilsner,
   Hanna

Comments are closed.