Cykeltur til Tippen i Nordhavnen

Jeg har været en tur på Tippen i Nordhavnen i dag, eller rettere sagt det, der er tilbage af Tippen. Der er bygget kontorhuse og virksomhedsdomiciler, men lidt af den gamle stemning er der stadigvæk. Det er dog en stakket frist -.

Naturen var ellers ved at få overtaget over byggeaffaldet. Blomster og buske skød op over alt, og folk badede, fiskede og slappede af.

Her er billederne fra et unikt rekreativt område, der er ved at blive mondænt:

This slideshow requires JavaScript.

2 thoughts on “Cykeltur til Tippen i Nordhavnen

  1. Hi Hanna. Disse billeder er gode fordi de er fulde af interesse. Industrielle scener er altid fascinerende, især med himlen og havet i baggrunden. Billedet af det unge par at blive fotograferet er virkelig god. Havde de bare blevet gift, eller var de for salgsfremmende billeder?
    Alen

    • Hej Alen. Der fik du mig! Manglende research! Jeg så parret, og råbte tillykke, mens jeg cyklede forbi og tog billedet. De smilede stort, og råbte tak, så enten var de proffer, eller glade og nygifte.
      Mange hilsner Hanna

Comments are closed.