Maj måned i København, Botanisk Have

Maj måned i Danmark er fantastisk. I København bobler byen af forår. Bliver bylivet for overvældende, er der mange oaser. Små stræder med cafeer, parker, søer, havnebusser og de mange havnebassiner. Mulighederne er mange, og jeg vil komme med inspiration til nogle af de steder, jeg holder af.

Se den interessante Information om Botanisk Have Her kan I også læse mere om de mange donationer der betyder, at København får et nyt enestående museum: Statens Naturhistoriske Museum. Det nye museum vil bestå af Geologisk Museum, Zoologisk Museum samt Botanisk Have. I kan også se projektet i det ovennævnte link.

____________________________________________

Botanisk Have ligger få meter fra Nørreport Station. Rigtig god tur ❤

18 thoughts on “Maj måned i København, Botanisk Have

 1. It is really nice to dive in the spring mood in the middle of winter. Botanical Garden is looking great and I think it is nice place to relax and enjoy the nature. Lovely pictures, Hanna!

  • Thank you, Alexander. That is so true. The spring is amazing. I’ll dive into more spring mood stuff ❤
   Thank you for a cozy greeting 🙂
   Hanna

  • Thanks a lot, Indah. The month of May is a beautiful month in Denmark. The serenity is very powerful because you are in the middle of Copenhagen. Love such places which take you by surprise ❤ The blue colour is my favourite 🙂

  • Thanks Antonio. I hope you had a pleasant time. Jutland has beautiful landscapes but the photografer’s site you refer to on your blog is absolute amazing. Those pictures from Alaska takes the breath away. Thanks for sharing ❤
   Hanna

  • Dear Tilda. I like to look at these pictures heralding a brighter season with plenty of outdoor life. Thank you so much for your reply ❤
   Love,
   Hanna

Comments are closed.