Chokoladepålæg, Blåbærsuppe og Vintervandring på Kullen

Vækkeuret ringer kl. 5. Det er lidt tidligt, men jeg har en uhørt stærk motivation, en dejlig vandretur med vennerne .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi bor uden for lands lov og ret, og har derfor bestilt en taxa om aftenen for at være sikre på transporten. Vores venner kommer med Kystbanetoget, og der skal vi indtage første morgenmåltid sammen. Der kommer ingen taxa på det aftalte tidspunkt. For at gøre en lang historie kort, så er der to næsten ens vejnavne i vores kommune. Der bliver tryllet, og vi når alligevel frem til vores tog og vores venner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På færgen over til Helsingborg indtager vi morgenmåltid nummer to. Jeg begynder at forstå Hobitterne. Efter en hyggelig bustur er vi fremme ved Mölle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er frostklart, og der ligger sne på Kullaberg. Det bliver en meget hyggelig dag på Kullen med alle mulige afstikkere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I Mölle skal vi vente på bussen i over en time. Det er blevet mørkt, og der er helt øde i den lille by, hvor vi er vant til at se så mange sommergæster.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er koldt nu, og det blæser. Vi bliver enige om at søge læ et sted. Nede ved havnen har de stablet bænke og borde ind i det vindfang, der er ved toiletterne. Resten giver sig selv. Vindfang og noget at sidde på. Snart er trangiaen tændt, blåbærsuppen varm og hjemmebagte boller med en stor plade knust Marabou Chokolade lagt imellem som pålægschokolade. Vi har en rigtig god cognac med, som bliver delt ud med rund hånd, den matcher blåbærsuppen fint 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter en stund med ekstrem hygge, ser jeg for mig, hvordan dørene svinger op og i, mens tjenerne kommer ind med store fade. Pludselig er der én, som siger, at vi skal gå nu, hvis vi skal nå bussen. Det var i rette tid. Det er jo dørene ind til toilettet, jeg sidder og fantaserer over 😉

God tur og husk madpakken eller en kok.

Kullaleden

4 thoughts on “Chokoladepålæg, Blåbærsuppe og Vintervandring på Kullen

 1. Well, blueberry soup, muffins and cognac sounds better than a flask of warm tea and a cheese sandwich on a cold English mountaintop. I think I’ll move to Denmark.
  Cheers, Alen

  • I also think I’ll stick to my own menu, although good hot tea is very delightful when the weather is cold.
   Keep warm, Alen, on that cold English mountaintop, nothing lasts forever 😉
   All the best,
   Hanna

Comments are closed.