En Uventet Rejse

IMG_0773I aften har jeg vandret i sneklædte bjerge, og i frodige grønne dalstrøg omgivet af mageløse vandfald. Gnister fra bål havde sat ild i mit tøj, hvis det ikke var begyndt at regne. Drosler og sommerfugle fløj omkring mig. Harer, der var hurtigere end lynet løb over mark og gennem skov.

Jeg har været tæt på hvide ondskabsfulde ulve, tættere end jeg brød mig om. Jeg har oplevet et jordskælv i bjergene, og styrtet ned i en hule under bjerget. Jeg har fløjet med ørne, prægtige ørne, der fløj over svimlende landskaber, og alligevel følt mig fuldkommen tryg. Det er kun en brøkdel af mine oplevelser i aften -.

Jeg har set Hobitten, En Uventet Rejse i 3 D, og det var fantastisk!!!

2 Comments on “En Uventet Rejse

Have you experienced anything like this? Your comment or your story is very much appreciated!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: