En Uventet Rejse

IMG_0773I aften har jeg vandret i sneklædte bjerge, og i frodige grønne dalstrøg omgivet af mageløse vandfald. Gnister fra bål havde sat ild i mit tøj, hvis det ikke var begyndt at regne. Drosler og sommerfugle fløj omkring mig. Harer, der var hurtigere end lynet løb over mark og gennem skov.

Jeg har været tæt på hvide ondskabsfulde ulve, tættere end jeg brød mig om. Jeg har oplevet et jordskælv i bjergene, og styrtet ned i en hule under bjerget. Jeg har fløjet med ørne, prægtige ørne, der fløj over svimlende landskaber, og alligevel følt mig fuldkommen tryg. Det er kun en brøkdel af mine oplevelser i aften -.

Jeg har set Hobitten, En Uventet Rejse i 3 D, og det var fantastisk!!!

2 Comments on “En Uventet Rejse

    • Det var en spændende oplevelse, Alen. Tiden gik meget hurtigt!
      Ha’ en god mandag,
      Hanna

%d bloggers like this: