Så kan det også være lige meget, eller kan det?

Vi boede i en lille hytte ved Vänern i Sverige. I hytten ved siden af vores boede en fritidsfisker. Han gik og hyggede sig med alt hans grej.

Hver dag stod han ud på søen med sin lille jolle. En morgen mødte vi ham slæbende på hans påhængsmotor, den havde besluttet sig for at strejke!

Ferie ved Vänern, Sverige

Derefter så vi ham ikke i flere dage. En nat vågnede vi ved en skudsalve. Forskrækkede stod vi op og kiggede uden for, dog uden at få et glimt af den rygende pistol.

Vänern, Sverige

Da vi fik øje på fiskeren næste dag, spurgte vi ham, om han havde hørt noget til nattens skyderi. Jo! Han havde været midt i begivenhedernes centrum.

Påhængsmotoren havde han opgivet. Han havde ellers repareret på motoren, mens den var spændt fast for enden af en køjeseng.

Vänern, Sverige

Om aftenen var han kommet hjem fra en hyggelig aften med vennerne. Da han gik forbi sengen, trak han i startsnoren til påhængsmotoren, som han havde gjort så mange gange før, det kunne jo efterhånden være lige meget.

Men denne gang startede skidtet mod al forventning. Sengen fòr ud fra væggen i et ryk, motoren røg af sengen for i næste øjeblik at danse rundt i værelset, som et brølende uhyre. Da han ikke turde nærme sig, var hans eneste mulighed at nedlægge monsteret med en velrettet skudsalve.

Vänern, Sverige

Have you experienced anything like this? Your comment or your story is very much appreciated!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: