Hvem viser vejen fra Finnmark i Norge til Sicilien?

Når vi vandrer i Norge, tænker vi en gang imellem på de folk, der har opstillet varderne og malet T’erne. Når vejret er godt som på billedet, har vi filosoferet over vores dagligdag og fundet frem til, at maleriet skal være vores næste skridt inden for karriereudvikling.

Men som så ofte før viser virkligheden sig at være en ganske anden. Folkene bag malerierne får ikke løn, men mad og husly. De skal selv slæbe lærrederne hen til det rigtige sted, og ikke nok med det!

Det regner også en gang imellem.

Altså en stor hyldest til dugnad folkene, som udfører et enestående arbejde til stor glæde for de mange vandrere, der færdes i fjeldet.

Til næste sommer er afmærkningen etableret fra Finnmark til Sicilien! Og hvis I tror, det er i småtingsafdelingen, så prøv at se med på Den Norske Turistforenings Film på YouTube om dugnadarbejde. I kan også se mere om E1 her!