Farve eksplosion i Gribskov, smør madpakken og ta’ i skoven

Gribskov i dag –

Gribsø

Fantastisk reetablering af Rødedam.

Læs mere om det spændende projekt ved klik i billede.

Enestående smuk udsigt fra toppen af Fruebjerg

Fruebjerg er ikke et bjerg ligesom McEff’s Munroes, men her 65 m oppe, er der en storslået udsigt ud over landskabet med Arresø i det fjerne. Fra 1896 til 1935 blev de første folkemøder ledet af højskoleforstander Holger Begtrup fra Frederiksborg Højskole. I 1996 har man genoptaget traditionen med folkemøderne på Fruebjerg.

På denne side vil du kunne følge med i det videre forløb for oprettelsen af Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Den 1. oktober var der tur til Nationalpark Thy med ministeren, repræsentanter fra forligskredsen, borgmestre fra Nordsjælland, udvalgte landmænd fra Nordsjælland. På turen mødtes de med repræsentanter fra de tre eksisterende nationalparker Thy, Mols Bjerge og Vadehavet. Formålet med turen var at gå i dialog med lodsejerne med henblik på at skabe større opbakning til en nationalpark i Nordsjælland bl.a. ved at få fælles indtryk af hvad en nationalpark er. På turen blev det aftalt, at genoptage dialogen om Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Aflysning af borgermøde. Det planlagte borgermøde den 1. november i Helsinge Hallerne aflyses, så der er tid til at genoptage dialogen om Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

3 thoughts on “Farve eksplosion i Gribskov, smør madpakken og ta’ i skoven

 1. Hej Hanna. Træerne er en vidunderlig farve. Dette er en fantastisk årstid at gå gennem skoven. Fantastiske billeder.
  Cheers, Alen

  • Hej Mikkel

   Hvor hyggeligt at du kender til Gribskov. Vi plejer at træne ved Fruebjerg, når vi skal op i de Norske fjelde. Det er et pragtfuldt område at fordybe sig i, både biologien og skoven!
   Det eneste der mangler på skovkortet, er de blå streger 🙂 Signatur for elve…
   Riverrafting 😎

   Mange hilsner
   Hanna

Comments are closed.